DJ Pausa, een enigzins verouderd pseudoniem van Lukas Simonis (hij heet nu weer zichzelf), was een remixende samenwerkende studionerd.

Remixen totnutoe; de nodige Radio Worm dingen, Jee ‘Haw, Machinefabriek, Bagio en Dick El Demasiado.

In december 2004 kwam er een CD uit (op Korm Plastics in de Brombron serie) van Kodi & Pausa Zie fotoos. Zie hieronder een korte omschrijving van de aard van het project. titel; ‘In One week and New Toys to Play’.

‘Kodi & Pausa kennen elkaar van een gefaseerde ophemelopdracht in het kader van de sociologie van het paranormale. Een hele mond vol! Maar wat moet je als je in je Berlijnse appartement enerzijds met kaarslicht mag overleven terwijl anderzijds de kachel de hele tijd op 10 staat. (en dat is geen kwalificatie!) Pausa daarentegen doorstond de harde leerschool van de desertmuziek; nee dessèrt bedoel ik. Van de overbekende witte ruis des levens maakte hij een bocheltaartje. Geluid is om van te smullen! niet om naar te luisteren, misvatte hij. Nee zei Kodi. (ze zit dan ook de godgansche dag te pannen) Ok zei Pausa, dit is het Momènt Suprème… Kraak, Frits, Plurk. (de spanning) Man ga fietsen (dat deze twee het een week tesamen in een nauwe, door WC afvoerbuizen omfloerste studioruimte uithielden, gelauwerd en bewierookt als ze waren –Pausa met de ButtplugKlanktrofee en Kodi met de GoudenKöhlerring– schetst dan ook geen enkele verbazing).’

Verder werkte Pausa/Simonis oa. samen met Rohan Thomas (zie de cd ‘collaborations’), Phoebe Jeebee (maar da’s al heeel lang geleden) en staat er een project met de geheimzinnige engelsman Xentos Famous op stapel, dat enerzijds al AF is, maar nog op zoek is  naar een plek om zich te manifesteren.